Používáním tohoto webu souhlasíte s využíváním cookies na těchto stránkách. Více informací ZDE. Rozumím

ZAKOUSNĚTE POŘÁDNÝ KUS ENERGIE

25. 09 2019 | Sušení je jedním z nejstarších způsobů úpravy jídla určeného pro dlouhodobé skladování. Tuto metodu využívali již staří Egypťané pro skladování masa, ovoce i ostatních potravin. Téměř k dokonalosti to ovšem dovedli Indiáni.

Indiana beef Jerky je sušené maso vyrobené podle starých indiánských receptur, nejnovějšími technologiemi, přizpůsobené chuťovým buňkám Evropanů. Beef Jerky jsou tence nakrájené plátky libového masa, dále marinované, sušené a zauzené. Je to lehká na dotek nemastná strava s nízkým obsahem tuku zahrnující bílkoviny z masa, kde předností je nenáročnost na skladování a dlouhodobé uchovávání.

A jak se sušené maso Jerky vyrábí?

Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
Poté je ručně kladeno na rošty.
Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách, a nakonec přírodně udí kouřem.
Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.
Sušené maso je vynikající zdroj kvalitních bílkovin, ideální na túry, vhodné na sport i na cestování. Stačí otevřít a jíst. Je zachována maximální dávka energie při minimální hmotnosti.  Jsou bez lepku, bez přidaných glutamátů, obsahují nízký obsah sacharidů a nový druh zdravější soli z mrtvého moře.

Indiana beef Jerky si můžete spolu s dalším nákupem objednat na e-shopu Košík.cz.

Diskuse

.

Speciály

Naše magazíny

Novinky ze světa bydlení, aut, techniky ...

Odpočívejte a relaxujte kdykoliv a kdekoliv...Váš partner SPA STUDIO

Odpočívejte a relaxujte kdykoliv a kdekoliv...Váš partner SPA STUDIO