WORLD OF BEAUTY & SPA 2011 PODZIM

Přelom září a října bude svátkem pro všechny, kteří chtějí vstoupit do světa krásy a duševní pohody. 12. veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2011 PODZIM se otevře návštěvníkům 30.9. a 1.10. 2011 v prostorách O2 arena v Praze 9.

Více než dvě stovky vystavovatelů nabídne odborníkům i dalším zájemcům novinky a trendy v  kosmetických oborech, wellness, relaxaci a zdravém životním stylu. Návštěvníci uvidí další pokroky v péči o pleť,  nové metody v nehtové modeláži, zdobení nehtů, péči o nohy, zahušťování či prodlužování vlasů, tetování, permanentním make-upu či např. opalování, modelaci  obličeje i postavy za použití přístrojů, obličejových výplní i plastické chirurgie.

Masáže, relaxace

Nedílnou a velmi významnou částí veletrhu budou opět nabídky a ukázky řady rozličných druhů masáží, nauka aromaterapie, relaxačních, regeneračních a detoxiakčních metod a stejně tak alternativní diagnostické metody pro prevenci zdraví, krásy  a duševní pohody.

Rodina a zdravý životní styl

Jedno ze stěžejních témat veletrhu je Rodina a zdravý životní styl. Návštěvníky, především rodiče batolat a dětí předškolního věku, ale i nastávající maminky, osloví celá řada známých odborníků s návody a kvalifikovanými radami pro jejich ratolesti týkajícími se používání kosmetiky, saunování, plavání, masáží, vývoje dětské nohy a správného obouvání, stravování, pitného režimu a dalšího.  Celý den se budou moci nechat holčičky (i chlapci) česat našimi nejlepšími kadeřníky, jež zajistí naše úspěšné SOU Kadeřnické, Praha 8 Karlín,s tejně tak získají radu pro hezké vlasy, firma Dexter Academy bude provádět dětské masáže zdarma a mnoho dalšího.

Školení a rekvalifikace

Další téma, které osloví především uchazeče o nové zaměstnání,  je nabídka školení, kurzů a rekvalifikacíí v oboru služeb péče o tělo, kosmetika, nehtový design, masáže a dalších stále více poptávaných oborech.

Soutěže

Pro ty, kdo si chtějí změřit své síly, podpořit kolegy či jen tak vidět, jak vypadá dokonalý make-up,  perfektní nehty, dokonalý účes či skvělá práce pedikéra jsou připraveny vrcholné soutěže: Mistrovská soutěž v make-upu (téma Jeans girl), v nail designu (téma Zákaznické nehty s postupem vítěze na Mezinárodní mistrovství do Düsseldorfu), soutěž pedikérů, kadeřnická soutěž INSPIRACE 2012 s hlavní výhrou 100 000 Kč a kvalifikací  na soutěže v zahraničí (představí oboru  Blanka Hašková, Jan Hlaváček, Martin Loužecký, Ondra Veselý). Návštěvníky, jistě zaujme i první kolo soutěže  v prodlužování a zahušťování řas "Sexy lashes" , bude vyhlášen "masér roku" i "výrobky mimořádné kvality".

Móda, vizážisté

V pátek bude na hlavním podiu k vidění  fashion show  Wrangler a Lee "Denim show" stylizovaná  Pavlem Bauerem a Gabrielou Revellese,.

V sobotu představí svou přehlídku Svatební katalog - Módní návrhářka Tereza Sabáčková  představí zbrusu novou kolekci pozim/ zima 2011-12. Kolekce je zaměřena zejména na společenské šaty pro nadcházející plesovou sezónu, a perličkou na závěr budou svatební šaty, ve kterých se 9.září vdává Česká miss 2009 Iveta Lutovská. Pro návštěvníky veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA se jako bonus předvedou Svatební šaty roku 2010, které na posledním ročníku této prestižní soutěži návrhářů, předvedla Gabriela Dvořáková, a které získaly ocenění nejen v hlavní kategorii, ale taky cenu publika. O líčení modelek se postará vizážistka Eva Vodňanská a účesy vytvoří vlasový mág Michal Moučka.

Jeden z nejlepších českých vizážistů, Pavel  Bauer, představí nové trendové téma  pro soutěž CREATIVE IMAGE TEAM 2012, Štěpánka Podroužková, mistryně ČR,  předvede atraktivní téma Fotomakeup 2012 -"Lolita", tatáž Štěpánka  "promění" několik vítězek soutěží internetových portálů Meredit a krásná.cz.  K vidění budou trendy významných "trendsetterů" jako Estée  Lauder, Arabesque a další.

Návštěvníkům představí veletrh řadu dalších atraktivních show, m.j. světovou novinkou dovezenou do ČR z veletrhu Cosmoprof : Světové hvězdy tady a teď - celodenní show hvězd kadeřnického světa ve 4D a mnoho dalších zajímavostí.